Азърбейжан

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Азърбейжан

Имоти за продажба в Азербайджан

Азербайджан е бивша съветска република, държава, граничеща с Каспийско море и Кавказ, ограждаща Азия и Европа. Граничи с Каспийско море на изток, Русия на север, Грузия и Армения на запад и Иран на юг. Столицата, Баку, е известна със средновековното укрепление на Стария град, в което се намира Дворецът на Ширваншасите, кралска резиденция от XV век и древната кула на Богородица, която доминира над силуета на града.

Ако се интересувате от имоти за продажба в Азербайджан, по-добре е да прочетете нашия доклад за пазара на недвижими имоти. Строителният сектор, както за жилищни имоти, офиси и хотели, инфраструктура и имоти за продажба в Азербайджан, предлага значителни инвестиционни възможности, благодарение на амбициозните цели на правителството на Азербайджан. Строителният сектор е бил движещ сектор за икономиката на Азербайджан до кризата, всъщност това е демонстрация на увеличаващия се процент принос към БВП на страната, който излиза от 8% през 2011 г. на 12,1% през 2015 г. През 2016 г., от друга страна страна, рецесията се дължи и на забавянето в строителния сектор, който остава вторият сектор на икономиката. През април тази година цените на пазара на недвижими имоти в Баку се увеличиха с 2,49% в сравнение с март.

Увеличението на цените на имотите за продажба в Азербайджан за последния месец се отрази на почти всички пазарни сегменти. Цените на първичния пазар на недвижими имоти нараснаха с 3,98%, цените на вторичния пазар нараснаха с 3,44%, цените на пазара на земя нараснаха с 1,06%, а цените на пазара на наеми се увеличиха с 0, 39% за месеца.

През април 2018 г. цените на пазара на недвижими имоти в Баку намаляха с 0,87% в сравнение със същия период на миналата година. Намалението се дължи главно на намалението на цените на пазара на търговски имоти за продажба в Баку.

Пазарът на недвижими имоти показва тенденция на стабилизиране и се очаква ръст от 6% на пазара до края на годината.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 37524

За продажба Бар/Ресторант/Нощен клуб, Азърбейжан, Aran, Göyçay, Göyçay

202,733.36BGN
За продажба
Бар/Ресторант/Нощен клуб

10000 m²
Здравейте, готов бизнес е в продажба, защото от спешна продажба се продава много по-евтино от реалната цена. Един хектар земя, на която има стая има...
Cod. 2857

За продажба Вила, Азърбейжан, Baku, Baku, center

369,646.20BGN
За продажба
Вила

200 m²
Имот за продажба в Баку близо до центъра.
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB